Büşra Pekin ve Alper Kul Başrollü "Fırıncının Karısı"ndan Fragman!

Yayında 5 yıl önce

Komedi filmi Fırıncının Karısı'ndan resmi fragman paylaşıldı.

 

Konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgi uyandıran yerli komedi filmi "Fırıncının Karısı"ndan ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Fragmanda açılışında Aleyna Tilki'nin sevilen ÅŸarkısı "Sen Olsan Bari"yi BüÅŸra Pekin'den dinliyoruz. EÄŸlenceli fragmanda, bir karı kocanın evine konuk oluyoruz.

4N1K Ä°lk AÅŸk, Leyla Ä°le Mecnun, Ulan Ä°stanbul, Ä°lk Öpücük gibi yapımlarda imzası bulunan Murat Onbul'un yönetmenliÄŸini üstlendiÄŸi Fırıncının Karısı filminin konusu ise ÅŸöyle: Fırıncının Karısı, hareketlerinden ÅŸüphelendiÄŸi kocasını takip etmeye karar veren genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Ferdane’nin, kocası fırıncı Mustafa ile sıradan bir yaÅŸamı vardır. Maskülen ve kıskanç bir adam olan Mustafa’nın davranışlarına alışan Ferdane, bir süre sonra beklemediÄŸi durumlarla karşı karşıya kalır. Kocasında büyük deÄŸiÅŸiklikler fark eden Ferdane, bunun geçici bir ÅŸey olduÄŸunu düÅŸünse de iÅŸler pek de onun düÅŸlediÄŸi gibi deÄŸildir. OlduÄŸunun tam aksi davranışlar sergileyen Mustafa’nın bu hali Ferdane’yi büyük bir meraka sürükler. Kocasındaki deÄŸiÅŸimin nedenini öÄŸrenmek isteyen Ferdane, Mustafa’yı takip etmeye karar verir. Kendisine yardım etmesi için kardeÅŸi Ramazan’ı da yanına alan Ferdana, kocasını peÅŸine düÅŸer. Bu sırada, Ä°smail’in kötürüm ablası, kızı Hacer ve büyücü “Vahdi Dede”nin de olaya karışması iÅŸlerin daha da karışık bir hal almasına neden olur. Tüm bu kargaÅŸaya neden olan olayın açığa çıkmasıyla Mustafa, Ferdane ve Ramazan, kendilerini büyük bir maceranın içinde bulur.

EÄŸlenceli fragmanıyla merak uyandıran, dönemin iddialı komedi filmi Fırıncının Karısı'nın oyuncu kadrosunda  Mahalleden ArkadaÅŸlar filminin hazırlıklarını sürdüren Alper Kul; Kolonya Cumhuriyeti, Tatlım Tatlım, Benim Adım Feridun, Ä°tirazım Var, Annem Uyurken gibi yapımlardan tanıdığımız BüÅŸra Pekin; DüÄŸün Dernek, Ä°ÅŸler Güçler gibi yapımlardan tanıdığımız Korhan Herduran, son olarak Aykut EniÅŸte'de izlediÄŸimiz Ferdi Sancar, Kıvanç Sezer imzalı Küçük Åžeyler filminde rol almış olan Seda Türkmen, Borç, Dört KöÅŸe, Neden Tarkovski Olamıyorum gibi yapımlardan tanıdığımız Beyti Engin ve Hayat AÄŸacı, Küçük Esnaf gibi yapımlarda rol alan Ayça Koptur bulunuyor. 

Fırıncının Karısı filmi, izleyicileriyle 27 Eylül tarihinde sinemalarda buluÅŸacak.

 

 


Yorumlar