Ahmet Davutoglu, Erdoğan ve Pelikan Çetesi'ni topa tuttu: Çözülüşü durduramazsınız! Vitrin

1,094 Gösterim

0   0

#AhmetDavutoğlu #YeniParti #Erdoğan

62. , 63. ve 64. dönem hükümetlerinde Başbakanlık yapan Ahmet Davutoğlu, Elazığ Gönül Dostları buluşmasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin İstanbul'daki seçimlerde izlediği stratejiyi ve son dönemlerdeki ekonomik sıkıntıları gündeme getiren Davutoğlu, bu eleştirileri yapanların partide bölücü olarak adlandırılmasının çok yanlış olduğunu söyledi.

DEVLET MAKAMLARINI TROL ÇETELERİNE MAHKUM EDENLER KARŞISINDA 3 YIL SUSTUK

AK Parti'ni bir kişi ya da aile partisi olmadığını söyleyen Davutoğlu, 'Zaman içinde verdiği tüm vaatleri yerine getiren bir hükümetleri vardı, şimdi o kitlelerin hüzne gark olması, İstanbul seçimleriyle birlikte derin bir ümitsizliğe sürüklenmesinin hesabını birileri vermek zorundadır. Bunun hesabını veremeyip bizim haklı eleştirilerimizi bölünme çabası olarak göstermek isteyenler bilsinler ki, biz bu kitleler bölünmesin diye başbakanlık makamından ayrıldık.Devlet makamlarını trol çetelerine mahkum edenler karşısında 3 yıl sustuk. Eğer işler iyi gitseydi, eğer AKP’yi iktidar yapan milletin değerleri egemen olsa kıyamete kadar susardık ama eğer İstanbul seçimlerinde olduğu gibi 13 bin oyla kaybedilen seçimin yenilenmesinde 800 bin oy farkla kaybetmişsek, bunun sorumlusu büyük bir Meclis çoğunluğuyla devretmiş bir Başbakan değil, o günden bugüne söylemde, eylemde, ahlakta, siyasi hayatta ciddi savrulmaya sebep olanlardır' şeklinde konuştu.

AK PARTİ BİR KİŞİNİN, AİLENİN, KESİMİN PARTİSİ DEĞİLDİR

1 Kasım 2015'te AK Parti'nin yüzde 49.5 oy aldığını, şimdi ise cumhur ittifakı olarak yüzde 44 oyda kaldığını söyleyen Davutoğlu, '1 Kasım 2015’te biz Türkiye’de yüzde 49,5 oy aldık. Şimdi cumhur ittifakı olarak yüzde 44 oy aldılar. Yüzde 8 ile 10 oy oranında MHP’ninse AKP’nin oy oranı yüzde 34’lere çekilmiştir. Sorulması gereken soru ne yanlışlar yaptık ki parti bu banda geriledi ve bir kopuş yaşandı? AKP bir kişinin, bir ailenin, bir kesimin partisi değildir, böyle çıkmamıştır böyle değildir.' dedi.

BUGÜN SUSMA VAKTİ DEĞİLDİR

İmralıdaki caninin mektubuyla ilgili de konuşan eski Başbakan, 'Bir oy da olsa seçim geçerlidir deyip tutum değiştirmek, bir seçimde beka kaygısından bahsedip neredeyse bu şekilde düşünmeyen herkesi terörist olarak itham ederek, diğer seçimde İmralı’yla temasa geçmek milletin vicdanından kopuştur.Bugün susma vakti değildir. Kapılar kapılar ardında konuştuğumuz kapı önlerinde gerçekleri susma vakti değildir. Ne yanlışlar yaptık ki bugün bu noktadayız? Yoksa şu veya bu kişinin bir partiden ayrılmasıyla o parti bölünmez. Tabanda büyük kitleler kopmaya başladıysa insanları neyle tehdit ederseniz edin o çözülüşü durduramazsınız. Yeni bir siyaset anlayışına ihtiyaç var.' dedi.

KANALIMIZA ABONE OLUN: https://bit.ly/2zC7pON

BOLD Medya yayınlarına destek için: https://www.patreon.com/BOLDmedya

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin Twitter: https://twitter.com/BOLDmedya

Instagram: https://www.instagram.com/boldmedya/

Facebook: www.facebook.com/MedyaBold/
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar