Cennet'in Gözyaşları 5. Bölüm Vitrin

1,133 Gösterim

0   0

5. bölüm özeti:
Annesiyle karşı karşıya gelen Cennet’in hayalleri başına yıkılır. Annesi zannettiği kadından duyduğu sözler, Cennet’in gözyaşlarını daha da derinleştirir.
Hastaneden taburcu olan Mukaddes uzun bir süre yatağa bağımlı yaşamak zorunda kalır. Cennet ona bebek gibi bakar. Mukaddes konuşamadığı için o gece Arzu’yla aralarında geçen hiçbir şeyi anlatamaz.


Cengiz, Cennet’in Arzu’nun kızı ve Selim’in de yetimhaneden arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra o da Arzu gibi Cennet’i hayatlarından uzak tutmak için planlar yapar.

Cennet annesiyle karşılaştıktan sonra yaşadığı hayal kırıklığını Selim’le paylaşır. Selim, annesiyle bir kez daha görüşmesinin doğru olacağını söyledikten sonra Cennet, annesine haber yollar ancak aldığı cevap karşısında hayalleri tekrar yıkılır.

Hem kendi hem de oğlu Mahir’i kurtulmak için Arzu’nun geçmişini araştıran Sema, çok iyi deliller bulduğunu zanneder. Ancak hesaba katmadığı bir durum vardır o da Arzu’nun zekası…

Arzu, Cengiz’le çekilen fotoğrafları ele geçirir ve neden ismini değiştirdiğine
dair o kadar güzel bir senaryo kurar ki günün sonunda Rıza’nın gözünde aşağılanan Sema ve Mahir olur.

Her bulduğu fırsatta soluğu Cennet’in yanında alan Orhan, onu işe geri döndürmek için yapmadığı şey kalmaz. Melisa’nın da Cennet’e karşı olan sahte samimiyeti Cennet’in olaylara başka bakmasına neden olur. Sonunda Suna’nın da desteği ile işe geri dönen Cennet, bu kararıyla istemeden Selim’in kalbini kırar.

Cennet’in, çocukluk arkadaşı Ali’yi aradığını öğrenen Nilgün ve Cengiz bunu engellemek için gözlerini karartıp tehlikeli işlere girerler.
Orhan, doğum günü partisinde Cennet’in yanından bir saniye ayrılmaz. Selim ise kıskançlığı belli etmemeye çalışsa da pek mümkün olmaz. Melisa da bu anları fırsat bilip Selim’in daha da gözüne sokarcasına Amcası ve Cennet’in ne kadar yakıştığını dile getirir.

Doğum günü partisinden erken çıkmak isteyen Cennet, asıl o an gerçeklerle yüz yüze gelir.

Bazı bağlar hiç kopmaz. Anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennet’in Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların...

Cennet'in Gözyaşları youtube kanalına abone olmak için: https://goo.gl/9krPgs

Oyuncular:
Esra Ronabar
Berk Atan
Almila Ada
Zehra Yılmaz
Yusuf Akgün
Güler Ökten
Hazım Körmükçü
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar