Corona Gerçeği Hakkında Tüm Teoriler Aslında Ne? Vitrin

1,502 Gösterim

0   0

Son birkaç aydır dünyayı etkisi altına alan coronavirüs, her anlamda insan hayatını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkisi ne kadar sürecek henüz kimse bilmiyor. Bazıları “Yaza çıkalım sonrası kolay, virüs zaten sıcağa sevmiyor” diyor, bazıları da “3-5 yıl böyle yaşamaya alışın” uyarıları yapıyor.

Aslında bu iki cümle bile ortadaki tek virüsün corona olmadığı gösteriyor. İnternetin en büyük nimetlerinden biri olan sosyal medya, günümüzde insanların günde minimum 4 saat vakit geçirdiği bir yer.

En güvenilir haber kaynağımız da burası en üzgün anlarımızda neşe kaynağımız da… Ancak sosyal medya virüsü özellikle olağanüstü zamanlarda yayılan hastalıklardan daha hızlı yayılmaya başlıyor.

Facebook sayfalarında yayılan videolar, Twitter’da seri halinde yazılan kendilerince ispatlı uzun uzun yazılar ve Whatsapp gruplarında dolaşan “Dayımın arkadaşının kuzeni bilmem ne hastanesinde doktormuş” diye başlayan ses kayıtları…

Korkuyu yaşamaktan değil ama yaşatmaktan zevk alıyor bazı insanlar. Bazıları da işin mizahi yönünün peşinde hala. İşte corona hakkında ortaya atılan ve sadece ülkemizde değil dünyada da konuşulan komplo teorilerinden bazıları…
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar