Dolar 10 lirayı geçti! Ali Babacan'dan son dakika açıklaması! Vitrin

1,164 Gösterim

0   0

Dolar yurtiçinde piyasa kapanışının ardından 10 lirayı gördü. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan doların rekoru ile ilgili ilk yorum geldi. Babacan son gelişmeler ile ilgili olarak 'Kahroluyorum' dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla dolar kurunun 10 lira olmasını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2012’deki “Para tıpkı bayrak gibi milli marş gibi bir ülkenin gücünü, itibarını, bağımsızlığını simgeler. Paranın itibarı milletin itibarıdır” ifadelerini ekrana getiren Babacan şu ifadeleri kullandı:

“Bu iktidar, bu milletin parasını da itibarını da pul etti. O gün bugündür, Türk Lirası, sadece dolar karşısında değil, adı sanı duyulmamış ülkelerin parası karşısında bile değer kaybetti. Papua Yeni Gine Kinası, bu sözün söylendiği döneme göre Türk Lirası karşısında yüzde 86 daha değerli. Bulgar Levasının, Türk Lirası karşısındaki değeri yüzde 110 daha fazla. ‘Maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz’ diyenler, ‘rekabetçi kur’ diyenler, paramızın değersiz ve itibarsız hale gelmesiyle milletimize çok ağır bedeller ödettiler, ödetiyorlar.”


BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN
????
https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join

#alibabacan #devapartisi #dolar #dolar10lira #dolar10 #ekonomi #deva
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar