EL-NAZAR CİN VAKASINDA BİR GECE GEÇİRDİK! (GİZEMLİ BULMACALAR) Vitrin

1,270 Gösterim

0   0

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz. Siccin in çekildiği köyün ardından, İnstagram'da yaptığımız oylamalar neticesinde sizin seçtiğiniz yere gittik.Bulmacalarla dolu, gizemli, ürpertici bu evde bir gece geçirdik.Videoyu çekerken başımıza türlü olaylar geliyor, bunların çoğu açıklanamayacak düzeyde.Videoyu başından sonuna kadar izleyin, olayları çözmemize yardımcı olun! 90.000 beğeni yeni VAKA.

Yeni videoları kaçırmamak için ABONE OL: http://bit.ly/NGejZa

Instagram hesaplarımızı takip ederek yeni gideceğimiz yere oy vermeyi unutmayın, nereye gideceğimizi siz seçin!
Can İnstagram: https://www.instagram.com/canxyavuzx/
Arifhan İnstagram: https://www.instagram.com/arifhanx/

Siccin filminin çekilmiş olduğu köyde bir gece geçirdikten sonra bir oylama yaptık ve herkes buraya gelmemiz için oy verdi.Bizde yollara düştük, bize burayı anlatan ve belgeleri gösteren Yıldırım abiye teşekkür ederiz.Bize söylendiğine göre buraya o olaydan sonra kimse girmemiş, muhtar zaten eve mühür vurmuş.Uzun süreden sonra gizemli eve giren ilk insanlar olduk.Evde çeşitli olaylarla karşılaştık özellikle CEHENNEM KAPISI videosunda olduğu gibi çeşitli bulmacalarla karşılaştık.Fakat oraya asıl gitme amacımız sizlere olayı anlatmak ve etrafı araştırmaktı.Lakin olayların farklı geliştiğini gördük ve nazar boncuğu aramaya başladık, yoksa bizde kem gözler olayından etkilenebilirdik.Gerçekten videoyu çekerken o kadar fazla olay yaşadık ki bunları anlatarak kafanızı karıştırmak istemiyoruz, zaten videoyu izlediğinizde şok olacaksınız.Başımıza türlü olaylar geliyor, bunların çoğu açıklanamayacak düzeyde.Videoyu başından sonuna kadar izleyin, olayları çözmemize yardımcı olun!

90.000 BEĞENİDE YENİ VAKA!

“Özentilerimizden sakının, en iyi ve en gerçek olayları Türkiyenin ilk kanalından izleyin.”

TERK EDİLMİŞ ÇIPLAKLAR KÖYÜ
https://www.youtube.com/watch?v=tlEi3_fKISw

TERK EDİLMİŞ DELİLER HASTANESİ RUSYA
https://www.youtube.com/watch?v=nU-UyfbA2MQ

MÜNECCİM VAKASI
https://www.youtube.com/watch?v=xLv2N1wE8mo

EL-UMMAR VAKASI
https://www.youtube.com/watch?v=bxyvI9jg7RA

►Yeni videoları kaçırmamak için 'ABONE OL' tuşuna basmayı ve ZİL'e tıklayarak bildirimleri açmayı unutmayın: http://bit.ly/NGejZa

Ayrıca hiç bir sponsorum olmadığı için sizden yardım istiyorum maalesef... Videoyu beğenerek ve yorum yaparak destek olabilirsiniz.Bana ulaşabileceğiniz adresler şu şekilde:

Daha fazlası için lütfen beğenmeyi unutmayın❤

BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ YERLER:

Yeni videoları kaçırmamak için ABONE OL http://bit.ly/NGejZa

Can İnstagram: https://www.instagram.com/canxyavuzx/

Arifhan İnstagram: https://www.instagram.com/arifhanx/

Twitter: https://twitter.com/canxyavuzx

SNAPCHAT: novaoverlord

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ProspektNova/

Merhaba, videoları sizlere en iyi ve en kaliteli şekilde iletmek için çaba sarf ediyoruz.Video çekimleri sırasında oldukça zorlanıyoruz ve zaman harcıyoruz.Daha kaliteli videolar çekmemiz ve bizlere destek olmak için videoyu 'beğenmeyi' unutmayın.

Teşekkürler.
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar