Sel Felaketi Gecesini Anlattı

1,018 Gösterim

0   0

Düzce ili genelinde 17 Temmuz tarihinde başlayan yağışlar nedeniyle Akçakoca, Gölyaka ve Cumayeri ilçeleri ile bağlı köylerde sel, su baskını ve heyelanlar meydana gelmiş, sel felaketinin başladığı ilk saatler itibari ile olayı yerinde takip ederek yöneten Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı Başkanlığında oluşturulan İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi koordinesinde çalışmalar devam etmektedir.
Sel felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren Sayın Valimizin talimatları ile devletimizin tüm imkanları seferber edilmiş, öncelikle selde mahsur kalanların kurtarılması ile başlayan süreçte çalışmalar hızla devam etmektedir.
17 Temmuz akşamını 18 Temmuz’a bağlayan gece sel felaketini yaşayan Uğurlu köyü sakinlerinden Oğuzhan Tandoğan afet gecesi yaşadıklarını anlattı.
Uğurlu köyü sakini Oğuzhan Tandoğan yaptığı açıklamada; sel felaketinin yaşandığı andan itibaren tüm kurumların afet bölgesinde çalışmaya başladığını, iş makinelerinin ve helikopterlerin ilk anda afet bölgesine geldiğini, aksi takdirde çok daha fazla can kaybı yaşanacağını ifade etti.
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar