17 Yıl Sıfırdan Bir Lamborghini Yapmak İçin Uğraştı ve Yaptı Vitrin

1,222 Gösterim

0   0

Lamborghini marka arabaları tanımayanınız veya beğenmeyeniniz yoktur. Tasarımını beğenmeyenlerinde Lamborghiniye sahip olma fırsatını geri çevireceklerini hiç sanmıyoruz. Pahalı fiyatı yüzünden dünyada sadece çok az kişide bulunan bu arabalar birçok kişinin hayallerini süslemektedir. Lamborghini hayranı olan Ken Imhoff Amerika'nın Wisconsin şehrinde kendi elleriyle sıfırdan Lamborghini üretti.

► Videomuzu beğendiyseniz Abone olmayı ve beğen tuşuna basmayı unutmayın :)

Dünyada şu ana kadar çok az rastlanılmış olan bu olay birçok kişinin ilgisini çekti.
Evinin bodrumunda çalışmalara başlayan Ken , Lamborghini Countach'ın bir replikasını tam 17 yılda bitirdi. Peki Lamborghini marka araba yapmak Kem'in aklına nasıl geldi? Yolun Sonu filmini izlerken Lamborghiniye hayran kalan Kim hemen bu arabanın bir replikasını üretmek için işe koyulmuş ve tüm zamanını ve parasını bu iş için harcamıştır.

Kendi evinin bodrumunda uzun çalışma saatleri yürüten Ken, aracın gerçek boyutlarının aynısı olacak şekilde kafesini tasarlayıp üretti. Daha sonra ise aluminyum gövde panelleri oluşturarak karakteristik Lambo kapılarını yarattı, bir Corvette C4 süspansiyonunu ve ayrıca ZF'ye eşleşen bir Boss 351 V8 motorunu ve 5 vitesli manuel vitesi de ekledi. Yani kısaca her şeyi sıfırdan tek başına kendisi yaptı.

Ancak araç tamamlandıktan sonra Ken büyük bir sorunla karşılaştı. Lamborghini bodrum katında yapıldığı için dışarıya çıkarılamazdı. Bu sebeple Ken Lambo'yu bodrumdan çıkarmanın yolunu düşünmeye başladı. En sonunda bodrum duvarının bir kısmını kaldırmak için bir inşaatçı çağırdı. Birlikte aracın rahat çıkması için rampa oluşturdular ve sonra arabayı yola çektiler. Şimdi Lamborghini tüm güzelliğiyle onu merak edenlerin rahatça görebileceği bir yerdeydi. Araçtaki her şeyin el yapımı olması sebebiyle oldukça değerli olan Lambo replikasının kapıları bile Ken tarafından yapılmıştır. Yaklaşık 17 yılda tamamlanan Lambo tamamen orijinaline uygun olarak tasarlanmıştır. Lambroghini yetkililerinin de incelediği araba, gerçekten de normaliyle aynı görünümdedir.

► Her gün 1 video yüklediğimiz kanalımızda sizlere her konudan farklı videolar yapmaya çalışıyoruz.. Şaşırtıcı, sıradışı, ilginç, eğlenceli ve bilgilendirici videolar için kanala abone olmayı unutmayın! https://goo.gl/8Yf9Su

Bizi takip etmeyi unutmayın :
► Facebook : https://goo.gl/mo5AkQ
► Google+ : https://goo.gl/nKBFi4
► Twitter : https://goo.gl/y3sbmS
► Genel Videolar Oynatma Listesi: https://goo.gl/7u4rvX

► Kaynaklar:
► en.wikipedia.org
► eksisozluk.com
► line.do
► people.howstuffworks.com

İzlediğiniz için teşekkürler..
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar