Algün Nef | ALGÜN | DÜZCE Vitrin

1,251 Gösterim

0   0

Şehrin stresinden uzak huzurlu bir ortamı ve ulaşım kolaylıklarını bir arada buluşturan Algün Nef, müşterilerimizin ev sahibi olma isteğini, doğal ve modern olanaklarla birlikte karşılıyor. Algün Nef’de yaşayacak 56 şanslı aile için ev yaparken, içine sıcacık bir yaşamı da dahil ediyoruz.

Yaklaşık 3500 m2’lik bir arazi üzerine kurulan Algün Nef, her biri 4 katlı 5 bloktan oluşan, diğer ALGÜN projeleri gibi yatırım ve oturum ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir yaşam projesi olarak tasarlandı. 1+1, 2+1, ve 3+1 daire tipleriyle toplam 56 daireden oluşan proje de; eczane, market, mağaza gibi ticari işletmelere uykun 5 adet dükkan yer alıyor.

Algün Nef’te, tüm blokların yerleşimleri birbirlerini engellemeyecek şekilde tasarlanırken, bloklardaki uzun formlar sayesinde, dairelerin maksimum cephe kullanımını ve güneş ışığından en üst seviyede faydalanması sağlanıyor.

Algün Nef, çevre yoluna bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi, yerleşim yerlerine ulaşımı ve modern ve teknolojik mimari yapısıyla bulunduğu bölgede tercih edilen bir yaşam merkezi haline gelmeyi başarmıştır.

Yayında 6 yıl önce

Kategori Video  /  KiÅŸiler ve bloglar

Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar