Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. Bölüm Fragmanı Analizi [İlyas Reisin Hayatı Tehlikede ]#EDHO Vitrin

1,253 Gösterim

0   0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. Bölüm Fragman Analizi (İlyas Reis Hastanede!)


Videomuz Sonunda İlyas ve Alparslan'ın Babası hakkında oldukça önemli bilgiler sizinle olacak. Lütfen Videomuzu sonuna kadar izlemeyi ihmal etmeyiniz. Videomuzu izleyerek, Yorum ve Beğeni atarak destekleyen herkese teşekkür ederiz.

İlyas Mesut kendine çekmeye çalışırken Mesut ise İlyas'ı içeri atmanın peşinde bunun için ise Tuncay'ın ölümü İlyas'ın üzerine yıkıyor olacak.

Mesut'un asıl amacı Alparslan'ın arkasında kimlerin olduğunu öğrenmek. Kısacası Fedaileri bulmak için uğraşıyor olacak.

Akif ise Cengiz üzerinden İlyas reise oldukça büyük bir tuzak kuruyor olacak. Aslında bu planın asıl sahibi Mesut. Mesut bir taş ile iki kuşu birden vurduruyor olacak.

Alparslan ise Cengiz'i kutlandıklarını fark ediyor olacak bunun üzerine Cengiz infaz edilerek diziye veda edecek.

Cengiz'in yüzünden İlyas Reis tutuklandı, Akif ise Alparslan'ın Cengiz'in peşine düşeceğini biliyordu.Akif'in asıl istediği Cengiz'i Alparslan'ın öldürmesi.

Mesut ise tüm yaptığı planlar aslında hepsi Alparslan üzerine, Alparslan'ın Özlem ile arası açıldıktan sonra Mesut bu planlarını hayata geçiriyor olacak.

Hızır resim ve Ünal bey konuşurken Meltem gelmişti ve Hızır Reis Ünal beye Allah'tan babası Ünal değil demişti. Ünal bey ve Meltem Arasında Ne var diye düşünüyorsanız detayları gelecek olan analizimizde sizlere aktarıyor olacağız.

Dizide Ünal karakterine can veren Tarık Ünlü oğlu rahatsızlıklarından dolayı yurt dışında tedavi gördüğünden bir süre dizide olmaya bilir. Kendisine Allah'tan Şifalar diliyoruz.


Dizide dikkat ettiyseniz eğer İlyas ve Özgür konuşurken olayların bitikten sonra Seninle bir tatile çıkalım diyordu.

Akif İlyas Reis'i Almaya geldiğinde Özgür ile son bir konuşma yaptı gibimize geldi Özgür'le.

İlyas'ın hayatı tehlikede olabilir. Bazı haber kaynaklarına göre ama bu bilgilerin doğruluğunu bilmediğimizden birazdan anlatacaklarımız tamamen bizim kafamızdaki senaryodur.Gerçek olup olmayacağı kesin değildir.

Hazırsanız Videomuz Başında belirtiğimiz İlyas ve Alparslan'ın Babası bilgisine geçiyoruz.

Mesut İlyas'ı tutuklayarak ceza evine attırmıştı, Ancak Mesut bununla yetinmiyor olacak. İlyas Reise içeride saldırı gerçekleşecek. Bakalım Hızır reis kardeşini korumak için önceden bir plan yaptı mı veya kardeşini koruya bilecek mi.

Alparslan'ın babası hakkında bazı önemli bilgileri, 1 Ocak 2018 günü sizlerle olacak. Takipte kalın.

Videomuzu Beğendiyseniz paylaşarak bizlere destek
verebilirsiniz. Videolarımız dan haberdar olmak için
kanalımıza abone olarak ve bildirimleri açabilirsiniz.
Sevgi ile Mutlu Kalın

Abone Ol: http://www.youtube.com/c/Mevsimsi
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar