KABE ÇEKİRGE İSTİLASI BAŞLANGIÇTI. UZAYLILAR TAYYİP ERDOĞAN TOPLANTISINDA ALARM VERDİ Vitrin

1,161 Gösterim

0   0

DÜNYAYA TUHAF ŞEYLER OLUYOR.CUMHURBAŞKANIMIZ TAYYİP ERDOĞAN'IN KATILDIĞI TOPLANTIDA ACİL UZAYLI İSTİLASI ANONSU YAPILDI. BİR TARAFTAN DA MEKKE KABE DEKİ ÇEKİRGE İSTİLASI HABERLERİ.
Kabe Çekirge İstilasına Uğradı. Mekke'de Kıyamet Gününün Gerçek İşareti
Kabe Çekirge İstilasına Uğradı.İlk Kez Kabe'de Namaz Kılınamadı!

Mekke'de tarihi bir an yaşandı. İlk kez Kabe de namaz kılınamadı. Türkiye dahil tüm dünya basınına bomba gibi düşen olay herkesi şaşkına çevirdi. Hamam böcekleri ve çekirgelerin istilasına uğrayan Kabe'de insanlar namaz kılamadı. Pek çok insan dahil görevliler de şaşkına döndü. Hızlı bir şekilde olayı ele alan yetkililer hemen ekip göndererek temizleme işlemini başlattılar. İşte Mekke'de meydana gelen olayın ayrıntıları; 1. Çekirge ve Hamam Böcekleri İstilası
Mescid-i Haram çevresini hamam böcekleri ve çekirgeler sardı. Herkesin şaşkına uğradığı bu olayda yetkililer işlemlere hız verdi. Sadece Kabe'nin etrafıyla kalmadı tüm şehri sardı.
2. Ekipler İşe Başladı
Mekke Belediyesi'nin yaşanan bu duruma karşın tutumu oldukça etkiliydi. Umre ziyareti için gelen vatandaşların ve orada yaşayan yerlilerin sağlık sorunu yaşamamaları için Mekke Belediyesi adeta kırmızı alarma geçti. Dünya basınına kadar yansıyan bu olay kısa sürede çözüme kavuşulacağı söyleniyor.
3. Tam 138 Görevli İş Başında
Yaşanan bu olay karşısında Mekke Belediyesi alarma geçti. Mescid-i Haram'ın çevresini kaplayan hamam böcekleri ve çekirgeleri ortadan kaldırmak için işe koyulan 138 görevli kişi büyük bir uğraş içerisinde temizlik işlemlerine devam ettiler.
4. Mescid'i Haram'da İlk Kez Yaşandı
İslam dünyasının en kutsal mekanı olan Mescid'i Haram da meydana gelen böcek istilası herkesi şok etti. Mescid'i Haram'da hac vazifesini yerine getirmek için gelen vatandaşlar ilk kez namaz kılamadılar. Bu durum tarihte bir ilk olarak kayıtlara geçmeyi başardı.
5. Adeta Böcek Dağları OluştuMekke Belediyesi'nin harekete geçmesiyle birlikte görevliler işe koyuldu. Temizlenen böceklerin bir araya toplanmasıyla ortaya çıkan görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Oluşan böcek topluluğu da bu olayı daha da ilginç kılan etkenler arasında yer aldı. 6. İşlemler Büyük Bir Hızla Devam Etmekte
Mescid-i Haram'ı çevreleyen böcekler etrafta uçmaya başlamalarının ardından, Mekke belediyesinin ilaçlama işlemine başlayarak bu durumu çözebileceğini düşündü. Başarılı geçen işlem sonrasında yetkililer imha edilen böcekleri yerlerden temizlemeye başladılar.
Mavi Işık (Blue Beam) Projesi Hakkında Genel Bilgiler
Mavi Işık -Blue Beam Projesi

İnsanların toplu olarak algılarıyla oynanması oyunu Mavı ışık/ Blue beam projesi, olarak karşımıza çıkıyor bu kez. Toplumların manupule edilerek, tek bir kurşun bile atılmadan idare altına alınması için harcanan bütçe ve zaman öyle küçümsenecek bir ölçüde değil. Bu haliyle, insanı derinden düşündüren bir proje�Mavi Işık -Blue Beam Projesidir.İnandığınız bir dinin imajinatif görünümü, ya da bir melek yahut dini motifler taşıyan bir tasvir, bir gün gökyüzünde görünse ne yapardınız? Ya da sizi toplumsal olarak etkileyecek başka bir görüntü?
İnsanlara tek bir inanış benimsetmek ve onları kendi çıkarları için kullanmak üzere tasarlanmış bu proje, prensipte, gökyüzünü, uzaya dayalı lazer üreten uydular için bir holografik projeksiyon ekranı olarak kullanır. Bu projektörler eşzamanlı görüntüleri gezegenin dört köşesine, bölgelere göre her dilde projelendirecek şekilde dizayn edilmeye çalışılmaktadır. Bu tasarımın gerçek gibi görünmesi ve her dilde her algıda yerini bulabilmesi için ne kadar insan gücüne ve bütçeye ihtiyaç duyduğunun hesabını gelin siz yapın. Sonuçta: Bu kadar harcamanın öylesine yapılmadığını elbette takdir edersiniz.
Bu arada bu oldukça gizli olarak yürütülen projelerden sadece biridir. Kısmen de olsa deşifre edilmesi araştırmacı gazeteci yazar Serge Monast sayesinde olmuştur. Monast 1994 senesinde bu projeyi basına sızdırmıştır. İki yıl sonra ulusal güvenlik ihlali sebebiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Monast’ın, hapse gönderildikten sadece bir gün sonra kalp krizi geçirerek ölmesi bir tesadüf müdür?

Nasa’ya ait HAARP projelerinden sadece biri olan�Mavi Işık -Blue Beam Projesi hologram teknolojisinin. Yani: görmek ve inanmaktır.Zaten çok uzun bir zamandır, büyük bütçeli filmler, diziler, animasyonlar ve benzeri medyatik sunumlar sayesinde, beynimize kazınan subliminal mesajlarla onların istediği şeylere inandırılmaya çalışılmıyor muyuz? ikinci adım, Devasa uzay şovları
uzaylılar kabe çekirge kabede çekirge istilası uzaylı kabe çekirge istilası kabe çekirge baskını kabe çekirge istilasına uğradı kabe çekirge hamam böceği hamam böcekleri mekke çekirge istilası kabe imamı mekke çekirge bastı haktan akdoğan kıyamet alametleri ufo ufolar suudi arabistan kıyamet alametleri ahir zaman david icke farah yurdozu ömer çelakıl dünya dışı yaşam hz mehdi deccal reptilianlar gizemli olaylar mavi ışık hz musa blue beam haarp kuran yecüc mecüc tayyip erdoğan uzaylı istilası din dini belgesel tuncer merez
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar