Kukuli - Nereye Koyduysan Oradadır Vitrin

1,000 Gösterim

0   0

Kukuli Nereye Koyduysan Oradadır çocuk şarkısıyla okul öncesi çocukları eğlendirirken öğretici bilgiler veriyor. Çizgi film kahramanlarımız Tinky Minky en yeni çocuk şarkıları ile çocuklar, bebekler ve okul öncesi minikleri karşılıyor.

Çizgi kahramanlarımız yeni, eğlenceli ve eğitici çocuk şarkılarında annemizden sık sık duyduğumuz meşhur sözden ilham alıyor ve 'Kukuli Nereye koyduysan oradadır' ile bizi eğlendirmeye devam ediyor.

Çorabımızı, pijamalaramızı, kalemlerimizi ve daha bir çok eşyamızı kaybettiğimizde ilk önce annemize sorarız. Anne çorabım nerede? Anne kalemimi bulamıyorum, nerede? Peki sıklıkla hangi cevabı alırız dersiniz? Tabi ki 'Nereye koyduysan oradadır'. Kabul etmeliyiz ki annelerimizin bu sözü her zaman işe yarıyor. Şimdi de sevimli dostlarımızdan şarkımızı dinleyip eğlenme zamanı!

Annelerimizin başka en sık kullandığı cümleler neler? YORUM yazın ve annelerimizin meşhur sözlerini birlikte hatırlayalım!

En yeni en eğlenceli Kukuli videolarından ilk siz haberdar olmak ister misiniz? Cevabınız evetse kanalımıza ABONE OLMAYI ve videomuzu beğendiyseniz BEĞEN butonuna tıklamayı unutmayın.

❤ Daha fazla eğitici çizgi filmler ve çocuk şarkıları için : https://goo.gl/48ZfwJ ❤

❤ Abone olmak için TIKLAYIN: https://goo.gl/wWDYjy ❤

Daha fazla eğitici çocuk şarkıları ve çizgi filmler için:

Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar