SİCCİN’in ÇEKİLDİĞİ GİZEMLİ KÖYDE BİR GECE GEÇİRDİK! Vitrin

1,208 Gösterim

0   0

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Bu hafta vizyona giren SİCCİN 5'in çekildiği Köyde bir gece geçiriyoruz.Yaşanan esrarengiz olayların yanı sıra kansere yakalanmamaya da çalışıyoruz.Ayrıca bütün büyüleri buluyoruz ve yok ediyoruz.Fakat büyük bir sorun yaşıyoruz ve Ambulans çağırıyoruz...Videoyu çekerken başımıza türlü olaylar geliyor, bunların çoğu açıklanamayacak düzeyde.Videoyu başından sonuna kadar izleyin, olayları çözmemize yardımcı olun! 90.000 beğeni yeni VAKA.

Herkesin merakla beklediği ve bizimde sizlere söz verdiğimiz videoyu sonunda yükledik! Siccin 5'in çekildiği köye gittik ve orada bir gece geçirdik.Bu video çok daha olaylı ve çok daha farklı oldu.Başımıza çok fazla olaylar geldi, bir çoğunu biz açıklayamadık, belki siz birşeyler bulabilirsiniz cevap olarak...
Daha önce bulamdığımız kadar fazla büyü bulduk.Daha önce bulduklarımızdan çok daha farklı büyülerdi.Ayrıca bu terk edilmiş, gizemli Köyde ki bir çok eve giriyoruz ve içerisini geziyoruz.Keşfimiz sırasında mağaralar ve tünellerde buluyoruz.Başımıza bir çok olay geliyor, en sonda ise bulduğumuz büyüleri yakmak üzereyken ışığı tutan Mehmet büyüleri bulduğumuz esnada fanalık geçiriyor ve çarpılmış gibi kilitleniyor.Ambulans olaya müdahale ediyor ve hastaneye kaldırılıyor.Başımıza türlü olaylar geliyor, bunların çoğu açıklanamayacak düzeyde.Videoyu başından sonuna kadar izleyin, olayları çözmemize yardımcı olun!

90.000 BEĞENİDE YENİ VAKA!

“Özentilerimizden sakının, en iyi ve en gerçek olayları Türkiyenin ilk kanalından izleyin.”

ALKARISI CİN VAKASI
https://www.youtube.com/watch?v=WbB9Z63ekUM

TERK EDİLMİŞ DELİLER HASTANESİ RUSYA
https://www.youtube.com/watch?v=nU-UyfbA2MQ

MÜNECCİM VAKASI
https://www.youtube.com/watch?v=xLv2N1wE8mo

EL-UMMAR VAKASI
https://www.youtube.com/watch?v=bxyvI9jg7RA

►Yeni videoları kaçırmamak için 'ABONE OL' tuşuna basmayı ve ZİL'e tıklayarak bildirimleri açmayı unutmayın: http://bit.ly/NGejZa

Ayrıca hiç bir sponsorum olmadığı için sizden yardım istiyorum maalesef... Videoyu beğenerek ve yorum yaparak destek olabilirsiniz.Bana ulaşabileceğiniz adresler şu şekilde:

Daha fazlası için lütfen beğenmeyi unutmayın❤

BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ YERLER:

Yeni videoları kaçırmamak için ABONE OL http://bit.ly/NGejZa

Can İnstagram: https://www.instagram.com/canxyavuzx/

Arifhan İnstagram: https://www.instagram.com/arifhanx/

Twitter: https://twitter.com/canxyavuzx

SNAPCHAT: novaoverlord

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ProspektNova/

Merhaba, videoları sizlere en iyi ve en kaliteli şekilde iletmek için çaba sarf ediyoruz.Video çekimleri sırasında oldukça zorlanıyoruz ve zaman harcıyoruz.Daha kaliteli videolar çekmemiz ve bizlere destek olmak için videoyu 'beğenmeyi' unutmayın.

Teşekkürler.
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar