TERK EDİLMİŞ ÇIPLAKLAR KÖYÜNDE BİR GECE GEÇİRDİK! (CİNNÎ OLAYI) Vitrin

1,672 Gösterim

0   0

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Uzun zaman önce terk edilen bu köyün ismi çıplaklar köyü, burayı geziyoruz ve gizemleri araştırıyoruz, evlere giriyoruz.Ayrıca burada yaşamış olan birisini konuk alıyoruz.Videoyu çekerken başımıza türlü olaylar geliyor, bunların çoğu açıklanamayacak düzeyde.Videoyu başından sonuna kadar izleyin, olayları çözmemize yardımcı olun! 70.000 beğeni yeni VAKA.

►Yeni videoları kaçırmamak için 'ABONE OL' tuşuna basmayı ve ZİL'e tıklayarak bildirimleri açmayı unutmayın: http://bit.ly/NGejZa

Merak ettiğiniz bazı sorular ve cevapları;
*Videonun başında soru sorduğumuz adam sizce ne olduda kayboldu?
*Sizce o kaybolan adam, bizi takip etti ve Ahmet'in evine gelerek bizi korkutmuş olabilir mi? Veya bir yere saklanıp bizi izlemiş olabilir mi?
*Bulduğumuz kitap, kelebeğin Can'a konması ve kuş yuvası bir bulmacaya ibaret mi?
*O köye tek başınıza girip, o evlere girebilir miydiniz?
*Videoda bazı silüetler görülüyor, sizce bir varlık mı? Yoksa kaybolan adam bizi mi izliyordu?

Çok uzun zaman önce terk edilen bu köyde günümüzde sadece birkaç yaşlı ve emekli insan yaşamakta.Onlar dışında hiç kimse yok ve koca köy terk edilmiş.Neredeyse bütün yapılar boş, köyün sokakları oldukça ıssız.Fakat bu köyde olağan üstü olaylar yaşanmış ve halen yaşanmakta.Daha önce kendi başına ve ailesinin başına bu köyde olaylar gelmiş olan birisini yanımıza konuk olarak alıyoruz ve bize olayları anlatmasını istiyoruz.Ayrıca onun geçmişte yaşamış olduğu eve ve bir çok yapıyada girerek inceliyoruz.Fakat çekimler sırasında başımıza bir çok esrarengiz olay geliyor.Hatta kendimizi bir bulmacanın içerisinde buluyoruz. Konuğumuz bir kitap buluyor, sonra tesadüf olamayacak şekilde bir kelebek uçuyor ve Can'a konuyor.Sonra kuş yuvası buluyorlar...Bütün parçalar birleştirildiğinde yaşam döngüsü ile alakalı bir sonuç çıkıyor.Fakat başka sonuçlarda çıkabilir? Sizce bulmaca nedir? Ayrıca videoda esrarengiz bir adam görülüyor, birden kayboluyor. Sonlara doğru konuğumuz fenalık geçiriyor.Bu olaylardan bazıları açıklanabilirken bazıları açıklanamayacak düzeyde.Videoyu başından sonuna kadar izleyin, olayları çözmemize yardımcı olun! (Göremediğimiz ve duyamadığımız olaylar olabilir.)

70.000 BEĞENİDE YENİ VAKA!

“Özentilerimizden sakının, en iyi ve en gerçek olayları Türkiyenin ilk kanalından izleyin.”

EL-UMMAR CİN VAKASI
https://www.youtube.com/watch?v=bxyvI9jg7RA

CEHENNEM KAPISI
https://www.youtube.com/watch?v=1jxxKfy3RU0

MÜNECCİM VAKASI
https://www.youtube.com/watch?v=xLv2N1wE8mo

Ayrıca hiç bir sponsorum olmadığı için sizden yardım istiyorum maalesef... Videoyu beğenerek ve yorum yaparak destek olabilirsiniz.Bana ulaşabileceğiniz adresler şu şekilde:

Daha fazlası için lütfen beğenmeyi unutmayın❤

BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ YERLER:

Yeni videoları kaçırmamak için ABONE OL http://bit.ly/NGejZa

Can İnstagram: https://www.instagram.com/canxyavuzx/

Arifhan İnstagram: https://www.instagram.com/arifhanx/

Ahmet İnstagram: https://www.instagram.com/niggsx/

Twitter: https://twitter.com/canxyavuzx

SNAPCHAT: novaoverlord

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ProspektNova/

Merhaba, videoları sizlere en iyi ve en kaliteli şekilde iletmek için çaba sarf ediyoruz.Video çekimleri sırasında oldukça zorlanıyoruz ve zaman harcıyoruz.Daha kaliteli videolar çekmemiz ve bizlere destek olmak için videoyu 'beğenmeyi' unutmayın.

Teşekkürler.
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar