UniverCity | ALGÜN | DÜZCE Vitrin

1,120 Gösterim

0   0

DÜZCE’NİN ÜNİVERSİTE ŞEHRİ!

Hayatın ve üniversitenin merkezi Konuralp’te, hızla büyüyen ve gün geçtikte nüfusu artan Düzce Üniversitesi’nin hemen yanında yeni bir şehir kuruluyor… Eşsiz doğa manzarası ve muhteşem lokasyonu ile ayrıcalıklı bir yaşamın tüm detayları Univer City’de yeniden yorumlanıyor.

Doğanın güzellikleriyle dolu, nefes alan, özgür bir yaşam… İçerisinde; sosyal yaşam alanları, ticari alanlar ve konut bulunan bir kompleks olarak tasarlandı. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleriyle toplam 186 daire ve 10 dükkandan oluşan Univer City, yatırımcısı ve yaşayanı için her şeyin düşünüldüğü bir proje olmanın ayrıcalıklarıyla Konuralp’in en özel yerinde yükseliyor.

Lokasyon itibari ile Düzce Üniversitesi’nin hemen yanında, Düzce şehir merkezine ulaşım olarak en iyi konumda olan ‘‘Univer City’’ projesi, şehir merkezi ile üniversite arasında bir bağlantı noktası görevini üstleniyor. Tüm bu ayrıcalıklar, Univer City projesini, nitelikli ve yatırımcısına her zaman kazanç sağlayan bir yatırım merkezi haline getiriyor.

Yayında 6 yıl önce

Kategori Video  /  Kişiler ve bloglar

EtiketlerDüzce algün nisa yapı inşaat

Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar