Youtuber Kameralarına Yakalanan 11 Ürpertici Olay Vitrin

1,105 Gösterim

0   0

Youtuber Kameralarına Yakalanan Bazı Ürpertici Olaylara ve video kayıtlarına hep birlikte bakacağız. Kameraya yakalanan hepsi de birbirinden ilginç, enteresan, gizemli, garip olan bu tuhaf video kayıtlarını izlediğiniz zaman, tüyleriniz diken diken olacak. Hepimizin çok korktuğu şeyler vardır. Bunlarla yüzleştiğimizde ise farklı tepkiler veririz. Cesur olduğunuzu düşünebilirsiniz ama bunun için hemen karar vermeyin derim ben. Şimdi, YouTuber’ların kameralarına yakalanan o ilginç videolara bir bakalım.

Abone Ol â–º https://bit.ly/2MxFcfw
Instagram â–º https://bit.ly/2KwKqfg
Ä°letiÅŸim â–º muratevegufsa@hotmail.com

11. Video Kaydı
Cherly Ginter adlı youtuber, karlı bir yoldan giderken karşıdan bir kamyon ve tır geliyor. Bu araçlardan biri açıkça yanlış şeritten gidiyordu ama o dakikadan sonra yapacak bir şey yoktu.

10. Video Kaydı
Mike Tuttle ve arkadaşı Hunter, ıssız bir ormana gidiyorlar. Paranormal bir deney yapmak için yanlarında ruh çağırma tahtası olan Ouija’da vardı. Orman oldukça ürkütücüydü.

9. Video Kaydı
The Art Mann Channel adlı Youtuber, çeşitli ülkelere gidiyor ve oralarda pek cesaret edilmeyen şeyler yapıyordu. The Art Mann ve etraftaki diğer sörfçüler, gördükleri köpekbalığı karşısında oldukça şaşırmışlardı. Herkes sessiz bir şekilde köpek balığının çekip gitmesini bekledi.

8. Video Kaydı
Carnage adlı youtuber, kanalının 100 bin abone özel videosunu çekmek için terk edilmiş bir yere gidiyor. İngiltere Londra’da terk edilmiş Motspur gaz kulelerine gitmeye karar veriyor. Bu yeri bulmak olduça zordu. Uzun yıllar önce kaderine terk edilmiş ıssız bir yerdi.

4. Video Kaydı
Baird Strudwick ve arkadaşları bir trambolin parkında dolaşıyorlar. Komik bir video çekmek için yeşil bir kıyafet giyip etrafta dolaşacaktı. Fakat beklemedikleri şeyler olacağını ne arkadaşları ne de Baird tahmin bile etmemişlerdi.

2. Video Kaydı
Ryan Keelan ve arkadaşı Nick, Boca Raton adlı bir mezarlığını hayaletlerle karşılaşma umutlarıyla ziyaret ediyorlar. Yürüyerek yarım saat içinde batı kısmına ulaştılar ve paranormal belirtiler kendisini göstermeye başlar. Bir ara Mary’nin hayaletini gördüklerini düşünüp hızla kaçmaya başladılar.

1. Video Kaydı
SuperVulgarian isimli motovlog videoları çeken bir youtuber, o gün hayatının sürprizini yaşayacaktı. Bir karayolunun sağ tarafında sakince giden Vulgarian’ın önüne bir polis arabası kırdı. Herhangi bir çarpışma olmadı ama polisin net bir şekilde hatası vardı.

Müzik:
Kevin MacLeod (incompetech.com)
CO.AG Music
Cryo Chamber
Myuu
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar