'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasını yazan Rahmi Turan özür diledi Vitrin

1,517 Gösterim

0   0

'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasını ortaya atarak siyaset gündemine oturan Sözcü Yazarı Rahmi Turan özür diledi. Muharrem İnce'nin 'Çete' iddiasına da değinen Turan, 'CHP Genel Merkezi konuyu mutlaka aydınlığa çıkartmalıdır' dedi.

Günlerdir süren 'Beştepe'ye giden CHP'li' tartışmasına, iddianın kaynağı olan Sözcü Yazarı Rahmi Turan'dan açıklama geldi. Sözcü Gazetesinin baş sayfasındaki yazıda Turan, tartışmalarda adı geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Muharrem İnce'den özür diledi. Turan, 'Doğru olmadığı anlaşılan haberde adı geçen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'dan, CHP eski Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'den ve tüm siz sevgili okurlarımdan özür diliyorum' ifadelerini kullandı.

Haber kaynağının 20 yıllık gazeteci arkadaşı olduğunu ve ona güvendiğini vurgulayan Turan, 'Kulis bilgisi niteliğinde iç sayfada yazdığım yorum-haberle Türkiye'nin gündemini bu kadar meşgul ettiğim için son derece üzgünüm. Bunu bir trafik kazası gibi kabul etmek gerekiyor. Kasıtlı olmadan, dikkatsizlik sonucu ortaya çıkan bir hatadır bu' dedi.

Rahmi Turan, Muharrem İnce'nin 'Partimizin içinde bir çete var' iddialarına da değinerek şunları söyledi:

'Yorum-haberde adı geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Külliye'de bir CHP'li ile görüştüğüm külliyen yalan' diye kesin konuştu. Muharrem İnce, ispat edilirse kendisini Taksim'de yakacağını söyleyerek 'Bu Genel Merkez'in içindeki bir çetenin işidir!' dedi. CHP ve çete, birbirine taban tabana zıt iki sözcük... Bu durumda parti merkezi bir 'Araştırma komisyonu' kurarak konuyu mutlaka aydınlığa çıkartmalıdır.'

CNN TÜRK YOUTUBE KANALINA ABONE OL ➤ https://bit.ly/2LzuZ1H

➤TÜM PROGRAM İÇERİKLERİ İÇİN: https://www.cnnturk.com/tv
➤http://twitter.com/cnnturk
➤https://twitter.com/cnnturkprogram
➤https://www.facebook.com/cnnturk
➤https://www.facebook.com/cnnturkprogr...
➤https://www.instagram.com/cnnturk
➤http://youtube.com/cnnturk

#Haber
#Sondakika
#CNNTÜRK
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar