2. Venom Fragmanında Kaçırdığınız 5 Şey Vitrin

1,330 Gösterim

0   0

Venom'un 2. fragmanı gerçekten enteresandı. Morbius gibi filmleri ve Spider-Man bağlantılarını konuştuk.

Carnage Bilinmeyenler: https://goo.gl/bjfFFS
Benedict ve Tom Holland'la Pictionary oynadık: https://goo.gl/PGczdp
4 yıl boyunca dizi ve komedi filmi çekilmesin: https://goo.gl/tD8Pxy
Shazam ve Aquaman fragman incelemesi: https://goo.gl/mMJNwT
Bim Film Çekerse (Uganda): https://goo.gl/yu9KH7
Nüfusun %50'sini Öldürmek - Thanos: https://goo.gl/pYQe16

Instagram sayfamız: https://goo.gl/UWFPG4
Twitter: https://twitter.com/filmelestiriler

Merhaba sevgili izleyenlerimiz. Bugün nasıl olduğunuzu ve neler yapacağınızı yorumlara yazın. Sadece merak ettik.

Videomuzun sponsoru fragmanları gereksiz analiz edip daha sonra filmden zevk alamayan insanlar.

Eğer hazırsanız filmde karakterin ne gibi güçleri olacağını, kimle savaşacağını, hikayeyi ve referansları konuşabiliriz.

Bunu gıcıklığına söylemiyorum ama bir şeyin gücünü konuşmak bana hafif saçma geliyor. Thor'un Infinity War'daki çekicini ele alalım. İnternette bununla ilgili bin tane video bulabilirsiniz. Ancak filmi izlerken hiç kimse durup güçleri anlatmıyor veya buna zaman harcamıyor. Filmde yer alan her şey hikayeye hizmet etmek için var. Bu sebeple de yönetmenler istedikleri objeye ve kişiye kafalarına göre güç ekleyip çıkarabiliyorlar.


Artık mızmızlanmayı bırakıp videoya geçebiliriz.

Herkesin sürekli soruları bir daha cevaplayalım. Film Marvel dünyasında mı geçiyor? Hayır, bu filmde tozlaşan insanlar görmeyeceksiniz.

2. soru, filmde Spider-Man olacak mı? Tom Holland'ın filmde küçük bir sahnesi olabilir. Yine de filmin Marvel'la bağlantısı yok.

Neyseeeee, fragmanın Comic Con'da gösterilene bir hayli yakın olduğunu duyduk. Film ekimde vizyona girecek ve görsel efektler çoğunlukla tamamlanmış gözüküyor. Bu arada filmin adı ülkemizde Venom: Zehirli Öfke olacak. Son zamanlarda ülkemizde yabancı isimli filmlerin yanına daha açıklayıcı şeyler eklemek oldukça popüler oldu. Bu ismiyse altyazılı fragmanı izlerken öğrendik. Öbür türlü Venom'un dediklerini anlamak zor oluyordu. Tıpkı Tom Hardy'nin diğer filmlerindeki gibi. Buna birazdan değineceğiz.

Filmde Venom simbiyotu Spider-Man'den kapmayacağı için çizgi-romanlarda ortada bulunan logoyu çıkarıp daha değişik bir kostüm yapmışlar. Zaten bu tam kostüm değil. Başlı başına bir vücut. Filmin yönetmeni beyaz damarların karakterin karanlıkta gözükmesi için eklendiğini söylüyor. Venom, Spider-Man'le bir etkileşim olmadığı için büyük ihtimalle ağ da atamayacak. Gerçi duvara tırmanma özelliği çok farklı da olsa devam edecekmiş gibi duruyor.

Daha önceki fragman incelememizde filmin büyük ölçüde Lethal Weapon çizgi-romanından uyarlandığını söylemiştik. O çizgi-romanda 5 tane simbiyot yer alıyor. Filmde bunları göreceğiz. Ama bazı değişiklikler veya ek simbiyotlar olabilir. Filmin ana kötüsü şu adam olacak. Kendisi simbiyotları bulan kişi. Aynı zamanda da artist artist deneyler yapıyor. İşte anlamışsınızdır, deneyler kötü gidecek sonra da falan filan. Şu arkadaki kadını hatırlarsınız. Bir fragman önce onurlu gazeteci Eddie arkadaşımıza bu adamın kötü olduğunu söylemişti. Adamımız klasik bir kötü adam. İnsanların dünyayı yok ettiğini falan filan düşünüyor. Bunun için tek önerisi de daha üstün bir yaşam formu olan simbiyot. Thanos'un daha iyi sebepleri ve hareketleri vardı. Adamın tipinden klasik kötü adamlık akıyor. Kaliteli olacak gibi durmadığı için kendisini çok görmek istemiyoruz. Zaten kendisi şurada simbiyotla birleşip Riot olmuş. Kendisi Venom'dan daha büyük ve daha güçlü olacakmış. Normalde filmin ana kötüsü Carnage olacak diye düşünülüyordu. Ama sanırsak kendisi filmin küçük bir bölümünde yer alacak ve after credits sahnesinde çıkacak. Carnage, carnage olmadan önce hapse girmiş bir seri katildi.

İlgimizi çeken sahnelerden biri de direkt olarak şiddet içeren bu sahne. Biz filmin Amerikan sistemine göre 18 yaş üzeri izleyici için çekildiğine eminiz. Endişelendiğimiz tek şey bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olması. Belki de Sony hala filmi hangi yaş sınırına göre çıkaracağına emin değildir ve buna göre değişiklikler yapacaktır. Kendilerine güvenmemeleri bizi üzüyor. Daha önce de filmin yapımcılarından Avi Arad, çocuklar Venom'u çok seviyor demişti. Deadpool vizyona girmeden önce direkt olarak 18 yaş sınırlı fragmanlar yayınlanmıştı. Venom için henüz böyle bir durum söz konusu değil.

Fragmanın en değişik sahnelerinden biri buydu. Venom'un kankasıyla konuşması enteresan bir olay. Ancak direkt olarak yüz yüze konuşmaları yaratıcı olmuş. Venom'un filmde asıl amacının ne olduğunu bilmiyoruz. Normalde kendisi direkt olarak Spider-Man'e gıcık olmakla meşguldü.

#venom #fragmanincelemesi #filmegitmedenönce
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar