TOZLU GARAJ | 100 Araçlık Dev Tozlu Garaj | Yıllar sonra geziyoruz | Barnfinds Vitrin

501 Gösterim

0   0

Tozlu Garaj'daki satılık araçlar için; https://www.instagram.com/tozlugaraj/

Saklı garajları seviyoruz ve bu doğrultuda daha önce içerisinde Cumhurbaşkanlığı eski makam araçlarının da olduğu 40 aracı barındıran bir garaj gezmiştik. Ayrıca 8 ilginç aracın olduğu bir garajı ve testini yaptığımız Willys MB aracın son derece özel bir şekilde dekore edilmiş butik garajını da gezmiştik. Şimdi ise uzun zamandır ziyaret edilmemiş 100 araçlık bir garajı gezeceğiz. Ayrıca ilerleyen zamanlarda unutulmuş ve terk edilmiş garajları da gezmeyi planlıyoruz.

Ancak bu garajı diğerlerinden ayıran önemli bir fark yer alıyor. Diğer garajların aksine sadece otomobiller değil, ayrıca kamyon, otobüs, SUV, traktör ve eski model pikap modelleri de yer alıyor. Tüm bunların yanında; Ankara'da Mossad ajanına karşı gerçekleşen bir suikastte patlatılan pikap ve Kumarhaneciler Kralı olarak geçen Ömer Lütfi Topal'ın Lincoln marka limuzuni bile bu garajda yer alıyor. Bu arada 'Cold Start' yani soğuk çalıştırma videomuzu çektiğimiz ve ardından da testlerini yaptığımız Mercedes 190D ve 200D araçlarımız da bu garajdan çıkmış olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Ancak şunu da belirtmekte fayda var. Bu araçlar farklı zamanlarda olacak şekilde bu garaja koyulmuş ve çok uzun süredir de bu şekilde bırakılmış. Bu nedenle üzerlerinde tabir-i cazi ise 1 karış toz mevcut. Ancak büyük bir çoğunluğu düşük kilometre değerlerine sahip, oldukça iyi kondisyonda araçlar. Umarız hem araçları hem de videomuzu beğenirsiniz. İyi seyirler...:) londonbarnfinds
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar