TOZLU GARAJ | AS950 Efsane Kamyon | 15 Yıldır Dışarıda | İlk Marş Vitrin

504 Gösterim

0   0

Tozlu Garaj serimizde son zamanlarda ağırlıklı olarak detaylı temizlik videoları paylaşmış olsak da, geçmişte sizlerin çok beğenerek izlediği ilk marş videoları da aklımızda halen duruyor. Bu arada Tozlu Garaj bu aralar oldukça hareketli. Birçok otomobilin detaylı bir şekilde temizlenip Rüya Garaj'ın yolunu tutmasıyla hangarlarda yer açıldı ve bu nedenle de dışarıda yıllardır bekleyen kamyonlar bu hangarlara alınmaya başlandı.

İşte o kamyonlardan bir tanesi de; ülkemiz taşımacılık tarihine damga vurmuş modellerden bir tanesi olan Dodge - Desoto - Fargo üçlüsünden bir Fargo AS950. Tozlu Garaj sahibi tarafından 2000 yılında 0km olarak satın alınan aracımız, yaklaşık 6 yıl yoğun bir şekilde çalıştırıldıktan sonra Tozlu Garaj'a getirilmiş. Açıkta bırakıldığı ilk yerinde de tam 15 yıldır yeri değiştirilmeden duruyordu.

Bugünkü videomuzda; 15 yıldır çalıştırılmadan duran Fargo AS950'yi ilk olarak yıllar sonra ilk marş yaparak çalıştırmayı deneyeceğiz. Çalışırsa sürerek, çalışmasa da Tozlu Garaj'ın yeni misafiri 2006 Mercedes Unimog ile çekerek bulunduğu yere götürmeyi deneyeceğiz. Bir diğer çekme - itme alternatifimiz ise traktör.

Bakalım efsane AS950 15 yılın ardından çalışacak mı ve hangara nasıl bir şekilde gidecek?. Hep beraber göreceğiz. Umarız videomuzu da beğenirsiniz. İyi seyirler.
Daha Fazla Göster
Yorumlar

0 Yorumlar